PARTNERS

SMULWEB

SMULWEB, heeft een soort gelijke visie als ons, ze willen Nederland gezond houden en zorgen voor de mooiste producten uit Nederland. Ze voorzien de "Consument" recepten.

Deze recepten verspreiden wij ook via Facebook, Instagram en deze website. Een goed systeem filmpjes spreken meer als een saaie tekst. Vandaar dat wij veel gebruik maken van deze service.

                                                                                       VAN DAELE KERSEN

VAN DAELE is gevestigd in Dronten en leverancier van Nederlands beste kersen, verschilende soorten onderscheid hij, bij ons telt er maar een ding de kwaliteit.

Deze is bij Van Daele altijd goed! Daarom bieden wij u van af ongeveer eind juni deze kersen aan tot eind augustus.

 

 

SCHULP VRUCHTENSAPPEN

SCHULPSAP, heerlijk vers geperst sap uit de Betuwe. De sappen zijn gemaakt met als basis APPEL of PEER. Daaraan zijn bijvoorbeeld cranberies, aardbeien of kersen toegevoegd. Na het persen worden de sappen onder hoge druk verhit en zijn zonder toevoegingen meer dan een jaar houdbaar.

Schulpsappen bevatten geen toegevoegde suikers en zijn dus gezond, daarom hebben wij ze in ons assortiment.

EAT_ME_NEDERLAND

EAT ME, een bedrijf gespecialiseerd in fruit, wat MUST HAVE is, fruit als aardbeien, frambozen, bessen etc. Lekker zomers fruit, ook exoten als mango's zijn in hun assortiment. Daarnaast hebben ze ook de exclusieve groenten in hun assortiment, bijvoorbeeld sugar snaps.