Geachte klant, 

Voor donderdag 12:00 besteld is vrijdag of zaterdag in huis. Wanneer u voor donderdag besteld kunnen wij garanderen dat u krijgt wat u besteld! Wij kunnen dat afleveren met 100% vers garantie ook in de winterse kou of in de zomerse hitte! 

Besteld u na donderdag, dan ontvangen wij ook graag uw bestelling en proberen wij uw bestelling ook compleet te leveren, echter kunnen wij niks garanderen. 

Wij wensen u veel plezier met het bestellen van u vitaminen! Wij bezorgen en ontzorgen u graag!

Erik Jan Weening, De Seizoens Groenteboer

ACTIES

Week acties, elke week leuke acties vanaf dinsdag online

AARDAPPELS & UIEN

Aardappels & Uien vormen de vaste basis van een goed gerecht, daarom hebben ze ook een vaste plek in ons assortiment, we leveren onder anderen, Bildstar-, Frieslanders- en Roseval aardappels!

GROENTEN

Wij leveren vele soorten verschillende groenten, van winterwortel tot prei. Wij leveren groenten gericht op het seizoen en geleverd in het seizoen, staat uw groente er niet tussen? Neem contact met ons op!

VERGETEN GROENTEN 

Wij hebben de meeste vergeten groenten in het assortiment en kunnen ze ook allemaal leveren, voor een vaste, lage prijs. Wanneer u voor donderdagavond besteld krijgt u in het weekend geleverd!

SMAAKMAKERS

De producten die het eten bijzonder maken, bijzonder smakelijk, vallen in deze categorie, van champignonmix tot venkelknol, u besteld wij bezorgen!

FRUIT

Fruit is belangrijk voor de voeding van de mens, het vormt naast de maaltijden een vast inkomen aan vitaminen en anderen bouwstoffen die de weerstand van het lichaam verbeteren.  

FRUIT STUKSHOP

Binnen deze pagina kunt u, uw fruit per stuk kopen, zo gaan wij samen tegen voedselverspilling

NOTEN & ZUIDVRUCHTEN 

Wij verkopen onder anderen de noten en zuidvruchten van Tovano Nederland, een bedrijf dat daarin gespecialiseerd is! Naast de producten van Tovano verkopen we ook Bio-Walnoten uit de polder, deze komen namelijk rechtstreeks vers van de boom geplant aan de boudewijnlaan!

S'LANDSBESTE PRODUCTEN

De producten van s'Landsbeste zijn gemaakt met verse producten uit de boomgaard in Biddinghuizen, de boomgaard dateert uit het begin van de flevopolder, zollang is s'Landsbeste al een begrip in de AGF-branche. De producten zijn vers gemaakt en dat proefje!

SCHULP VRUCHTENSAPPEN & KRACHTSAPPEN

U proeft het: een fles sap van Schulp Vruchtensappen is een fles vol fruit. Gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden.
Welke van de vele smaken u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen.

Ontdek op deze website het (h)eerlijke vruchtensap uit Breukelen.